Bus, motor, auto tours

Welkom busgroepen!

busgroepen.jpgDe Nieuwe Ruif is gelegen op Landgoed Vilsteren, een bijzonder en historisch Landgoed met een kleine dorpskern. Vilsteren is gelegen in het Overijsselse Vechtdal, de thuishaven van bekende plekken zoals Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Staphorst, het Reestdal en vele verborgen schatten. De Vecht is de trots van het Vechtdal en baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide.

In onze omgeving is er van alles te doen voor busgroepen zoals musea, de Overijsselse Vecht, diverse (kaas)boerderijen die te bezoeken zijn en historische landgoederen en kastelen. De oude Hanzestad Zwolle ligt dichtbij en is zeker een bezoek waard. De Nieuwe Ruif biedt ruime parkeergelegenheid voor meerdere touringcars en onze medewerkers kunnen in vlot tempo tot 100 gasten voorzien van koffie/ thee/ gebak, lunch of diner.

Bezienswaardigheden voor busgroepen:

In onze directe omgeving zijn er diverse bezienswaardigheden zoals:

Tuinen van Mien Ruys
Kaasboerderij Heileuver, koeien-kaas & kunst
Bezoek Vilsterse Molen
Wandeling over Landgoed Vilsteren
Streekmuseum Ommen
Kasteel het Nijenhuis, onderdeel van Museum de Fundatie (ook rondleidingen)
Rondvaart over de Vecht met Rederij Peters
Huifkartochten

Auto en motor rally/tours

rodekruis rally.jpg

Aan hen die tour- en puzzeltochten en andere evenementen organiseren voor autohobbyclubs, oldtimer verenigingen, motor en scooterverenigingen of -gezelschappen. Ons team begrijpt als geen ander de passie die u deelt met anderen voor het unieke vervoermiddel dat u bezit!
Lekker ontspannen en de benen strekken. Voor of na een goedverzorgde lunch of brunch in het idyllische dorp Vilsteren, gelegen op Landgoed Vilsteren. U vindt de Nieuwe Ruif in het hart van het Overijsselse Vechtdal, tussen Ommen en Dalfsen. De Nieuwe Ruif beschikt over eigen parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is er aan de achterzijde, naast de kerk, een ruim publiek parkeerterrein.